Lite si och lite så...

Regn & Regn & Regn
men va gör de?
Gräset växet i alla fall.... HOHOHO
 
Oj Hej va ni här?
 
Jasså ja ni vill väl veta vad vi gjort dom senaste dagarna då antar jag?
Det ska jag så snällt berätta för er då. ;)
 
Onsdag: Va vi hemma och städade, sen va jag Matilda och hundarna ut på långpromenad när vädret blev lite bättre. På kvällen när Chrille kom hem så skulle han ner till ICA så då tog vi ytterliggare en härlig kvällspromenad.
 
Torsdags (igår): Kom Lena & Leo på besök på fm. busungarna lekte och så va vi ute och gick en runda oxå ner till byn för att handla lite fika. när Lena & Leo körde hem gick jag och Matilda och sov middagen stund.
På kvällen kom sen Dessan & Ola på besök, vi grillade och hade en trevlig kväll. Förutom att Matilda va helt vannsinig och skulle inte sova. Klockan 12 somnade hon i sängen mellan mej och Chrille sen vågade jag inte lyfta över henne i sin egen säng för va rädd hon skulle vakna och skrika igen. Så det resulterade i att jag sov som en get i ett kyklingbo och hade skiiit ont överallt när jag vaknade. Men men... så e de ibland! ;)
 
Fredag (idag): Så körde vi hem till mamma när vi hade gått upp och alla djuren va forade.
Åt bullar men mamma sen va jag och hämtade Chrille i Lund.
När vi kom hem gjorde mamma en Reiki behandling på mig och det va väldigt skönt och samtidigt lite konstigt eller vad man ska benämna det som. jag ska berätta mer om det i ett annat inläff men jag ska först ha mina två behandlingar till så ska jag berätta mer sen för er.
 
Vi åt senare kvällsmat och sen gick mamma, jag, Matilda, Myran, Siri & Felicia en runda.
Blev ju riktigt skönt väder här i kväll.
Nu sitter jag i soffan och bloggar vid pappas dator, ska hämta Chrille i Lund i natt han e och grillar hos en arbetskamrat nu i kväll och sen ska vi hem och SOVA för att göra oss redo inför morgomdagen för då blir
våran MATILDA 1 ÅR!!!!! <3
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0