Nu ska valkarna BORT BORT BORT

Igår satte jag igång på allvar och nu jäklar ska ingen stoppa mig!!!!

Nu e det herbalife för hela slanten!!
Två till tre gånger per dag dricker jag mina drinkar. Äter var tredje timme dricker massa vatten och frukt till mellanmål och knäkemackor på kvällen om jag blir hungrig.

Jag vantrivs i min kropp något fruktansvärt men nu ska det bli ändring på det.

En liten äcklig chokladbit har legat i kylen och frestat mig varje gång jag öppnat kylskåpsdörren och i morse åkte den i soporna!

Igår va jag på sinnessjukt dåligt humör pga mitt sockerberoende men jag klarade mig hela dagen utan en endaste godis eller chips trots Chrille satt och åt det på kvällen.
Nu kämpar jag vidare och det känns bra!

Mätte mig i morse runt: armar, lår, mage och rumpa och hoppas på att om några veckor när jag mäter mig igen är måtten mindre.

Ska försöka hålla er uppdaterade hur det går!

Vi hörs!
Tjing!



Kommentarer
tina

Heja heja. tänk dock på att motion är minst lika viktig som kosten. Men jag tycker absolut att det är en bra ide att försöka få bukt med sockerberoendet. jag önskar jag haft den diciplinen. jag kör fortfarande med mottot" nu har jag tränat då kan jag unna mig" förövrigt så tycker jag inye alls du ser så stor ut.på de få bilder jag sett av dej senaste tiden. men som sagt heja hwja. kämpa på

2012-05-24 @ 17:09:23
URL: http://tiro.blogg.se/
Christina

Lycka till! Skulle jag också behöva!! Heja heja!

2012-05-24 @ 18:43:30
hanna

Stå på dig Catrin, har du viljan så klarar du det (=

2012-05-24 @ 20:23:22
URL: http://hcmo.freshmagazine.se
Annika Berg

Du kommer klara av att hitta tillbaka till bra matvanor och hålla tiderna. Röra på sig är A och O. Du ska inte tycka illa om din kropp för det är du och henne kan du inte fly från. Älska dig själva och din kropp, för när du hittat ditt, kommer du också att vara rädd om henne som bor i kroppen. För vem vill skada den man älskar <3<3<3 Kram från din puffande Mammi. lskar dig min ängel :) <3

2012-05-26 @ 13:36:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0