Sjuk !

Så störigt! Jag blev sjuk igår och vi som skulle till Salgt i morgon! Hoppas jag blir bättre.
Ska i alla fall jobba nu i natt.. hoppas att det blir lika lungt som igår natt så jag kan friskna till lite grann!

Pallar inte skirva mer e på dåligt humör känner jag!

Glá idá!

Idag har dagen varit underbar! =) Älsklingen min är hemma igen, jag har hunnit jobba, rida och ja... ibalnd är man bara glad! Precis som idag! =)

Hade mina lediga dagar nu Mån och Tis men fick rycka in och vicka på dagis. Sen ska jag jobba i morgon natt och på Tors, sen är jag ledig igen! SHIT va jag har jobbat mycket denna månaden redan... Hoppas på en fedelön hihi.
Trivs nog ändå bäst på mitt nya jobba. Är faktist gald att jag bytade ändå. Jag har så mycket ledig tid och jag känner mig inte så stressad längre. Sönt!

Va ute och red med Sara nu i kväll som jag skrev. De gick riktigt bra! Vi ska ut i morgon igen. Känns bättre att rida med någon annan när lilla Kobbe är vild. Går han själv blir han rädd för varenda buske eller träd så de kan ta 4 timmar innan man bara kommer rundan runt. Riktigt drygt.

Nu ska jag krypa ner i sängen! Mysa med min pojke och vovvarna så klart!

Natti natt

MISS U

Längtar efter min älskling! Tur at han kommer hem i morgon!

Idag va jag hos lilla Karro hon åker tillbaka till Australien i natt. (Hoppas resan kommer gå bra gumman! Ses om ett år igen! ) Stack sen till stallet och red en sväng! Kobbi va duktig idag tur de för jag hade inte pallat med bråkigheter idag. =) Körde sen hem bytade om, stack ut och spang en runda. Flitiga Lisa idag! De e bra de! =)

Känner verkligen att hösten är på väg. Va hemma hos mamma och pappa gick ut med Gnistan en runda... fy va de va kallt.. brr.. Vill verkligen inte ha någon vinter. Känns inte ens som att de varit sommar. Förutom den veckan vi va i Bulgarien. Har inte legat på stranden alls här hemma i Sverige i år! Helt sinnesjukt. Vad händer med klimatet!?

Nä kanske borde gå och lägga mig! Men jag har kommit in i en konstig ovana nu sedan jag började jobba natt. Så nu vill jag bara sova länge på dagarna i stället! Fast de e skönt! =)

Nä time to sleep så kan jag iofs läsa mina skvallertidningar som jag fick av Karro. JÄTTE många! =)

Go natt!

Home alone!

Lördag och jag har städat HELA dagen lång!
Anders åkte 05.30 i morse. Till Tyskland med jobbet så nu är jag ensam... eller ja My Siri & Pepsi är ju här hos mej sån tur är! =)

Jag sov jätte länge idag! Jag hade tom. ställt kl på 9 för att komma upp i tid så jag skulle hinna med allt. Men är man så smart och glömmer skruva upp ljudet på väckarklockan så är det inte så lätt att höra när den ringer. Så där låg jag och sussade fram till 12. Ångest när jag vaknade. Jag skulle städa rida och sen skulle jag träffa Cissi och äta middag med henne. Men jag han inte med Kobbi idag heller =( Stackars min häst.. hinner aldrig med honom jhuu =(.
I alla fall städat blev här och hade det inte varit för att jag va tvungen att tvätta två mattor som katt ....... hade kissat på så hade jag kanske hunnit ut och rida en sväng... men i morgon SKA jag rida så de é så!
I alla fall Cissi och Diva va här, vi åt tacos och va ute och gick med vovvarna! Sen stack dom hem så nu é jag ensam!

Igår va vi på kalas hos Anders mamma. Åt jätte god mat och en mumsig tårta som Anders mormor hade gjort.
Jag som skulle börja vara nyttig. Ja jag får sticka ut och springa en runda i morgon efter jag varit ti stallet! De blir bra träning!

Nästa vecka på Fredag bokade jag och Malin att vi skulle ut.. de blir nog Slagt de va längesedan man va där.. ska bli sjukt kul att dansa lite. Vi får se vem som mer hänger med oss! =) Har bjudit ett helt gäng till Malins förfest. Hoppas många kan! =)




Förresten Diva hade fått ett nytt halsband som jag måste sätta in en bild på. Tyckte de va så fint. Hade jag inte haft så lurviga hundar hade jag också köpt ett sånt till Myran dock lite mindre. Men de synd inte nu för all deras päls är i vägen.

Jupp Jupp ha de gott där ute!

HUGS


image10

Snart Fredag!

Kom hem precis!
Vi har kollat på hus idag.. wiiee.. JAG VILL HA! =) Men sån tur lär man väl inte ha! =(
Ska i alla fall ringa och lägga ett bud i morgon om det inte redan ligger för högt! Hoppas inte!

Gick av i onsdags morse från jobbet! Stack in till Malmöfestivalen med Malin och kolla på NRJ in the park! Danny, Ola & Vincent!  (Vet inte men Vincent e ganska sexig på något vis! *tihi*) Ja vi stack väl hem vid 21 tiden det började regna rätt så mycket och dessutom va vi GANSKA trötta i fötterna!

Jag kom på under kvällen igår att jag skulle jobba på förskolan idag. De va så kul att träffa alla sötingarna där igen!
Ska jobba där i morgon med! =) Måste fixa ihopa lite money nu så vi kan köpa hus ju! =)
Efter jobbet i morgon ska jag nog gå i stan en runda och vänta tills Anders slutar sen e de hem och duscha sen till Bjärred för Anders mamma ska ha kalas. =) Länge sen man va där nu så de ska bli mysigt!
Anders sticker på Lördag morgon till Tyskland med jobbet sen man får en ensam helg med hundarna. Men om de e fint väder ska jag nog köra hem till Kikki på Lördag!

Om man ska ut och sprina en runda? Känner mig smäll fet just nu! Pallar bara inte göra något åt de! Mycket lättare att ligga i soffan och äta godis! USCH hemska tanke!

 time to run!

SEE YA!





Last night

Vaknade precis 16.30 är klockan och jag har sovit sen 08.00. Tur att de ändå är tråkigt väder. Känner verkligen att hösten är på väg nu.

Ja idag är det sista natten sen har jag jobbat duktigt 4 nätter på rad. phuu de e lite tungt men de har ändå gått jätte bra tycker jag.

I morgon ska jag in till Malmöfestivalen med söta Malin & Ida! =) De e NRJ in the park! Ska bli roligt! =)
Sen ska jag jobba Tors Fred på förskolan! Träffa barnen igen! ... Saknar dom... fast jag trivs ändå på mitt nya jobb så de e kul att man kan jobba lite på båda ställena.

Vi fick vår nya TV igår! Undrar om Anders har tittat hela natten. Men de blev faktist jätte fint i stället för den andra fula klumpen som nu står i sovrummet och ser dum ut. Jaja de e ju inte gammal precis så vi får väl spara den i alla fall. =)

Nä om man ska gå och titta om de finns någon mat i frysen! Börjar känna mig lite hungrig nu.

Bye


Lördag & Jobb

Malmöfestivalen igår började skit bra men slutade inte lika bra tyvärr. Trist!
De va i alla fall gott med kräftor och snaps och lite cider sen va man på G.... Stack vidare till en pub som va skit tråkigt tyckte jag i alla fall så jag och Maria stack sen till Etagé skulle igentligen till slagt men de va för långt att gå. Jaja väl inne där inte en människa knappt.... så öken! Så jag stack hem efter en stund .. hände lite därefterockså som jag inte vill ta upp här men ändå... så jääte kul va de inte som jag hade väntat mig!

Hoppas de blir roligare på onsdag för då ska jag Malin och Ida in och se Danny!  =)
Men först nu ska jag jobba fyra nätter på sträck... kommer bli segt men de får gå! Hoppas jag får ut en bra lön denna månaden för de va VÄLDIGT länge sedan jag jobbade såhär mycket!

Nä nu måste jag gå och duscha sen väntar jobbet. Måste in och hjälpa alla gammlingarna i säng så dom kan nanna gott sen! =)

So long....


Shoppa till djuren är kul! =)

Snart Fredag och Malmöfestivalen börjar!
Ska dit mé Maria i morgon och äta kräftor hoppas bara de inte är regnväder!

Tänkte jag skulle låta bilen stå idag så jag va så duktig och cyklade upp här till en gård för att titta på stallplats till Kobbi. Lite för dyrt bara men annars jätte fint och mysigt stall. Precis som jag vill ha de!
Ja sen kom jag hem och gick en runda med hundarna. De va skönt väder och vi han precis in innan ösregnet kom! Så dom blev inte så skitiga idag mina bebisar! =)

Och sen bröt jag mot mitt löfte jag tog BILEN och körde ner till hästaffären här i Sandby skulle köpa en grimma till Kobbi men de va svindyrt där så jag får leta upp en billigare.
Körde sen till Satchmos djuraffären i Lund. Där köpte jag en sele till Siri! Fanns ingen i Myrans mini storlek där så jag får leta vidare efter en till henne också.

Nu är klockan snart 22 och jag kommer väl inte kunna sova i natt heller. De e skit jobbigt nu sen jag började jobba natt man vänder helt på dygnet. Innan va jag alltid jätte trött vid denna tiden. Men de e väl bara att försöka sova.
Ska vara i stallet 7.30 och flytta hästarna till andra betet!

Nä time to sleep!

Här är Siri´s nya sele och Pepsi´s fina namnbricka som jag betällde på internett. Vars en till alla djuren! =)

image4


Trötter!

Usch va trött jag är idag! Kan knappt hålla ögonen öppna.
Jobbade iofs i natt men ändå så här trött brukar jag inte vara. Tur att jag är ledig nu i två dagar i alla fall. Sen e de jobb igen på Lördag fram till onsdag morgon! Se hur de går. =)

Jaha som sagt dagen har varit allmänt slapp, sov till klockan två sen gick jag upp och la mig i soffan i stället =). Vi har precis ätit... gjorde köttbullar, sås och potatis riktigt seriös. Men de e gott!

På fredag börjar ju Malmöfestivalen ska antagligen dit med Maria mfl. De ska bli kul hoppas att det är fint väder så blir de riktigt najs! Vi hade de så mysigt förra året.
Är riktigt sugen på att sticka ut och dansa. Hundra år sen man va i Malmö nu. Slagt eller Etagé hade varit roligt men vi får väl se vad som händer.

Jag i alla fall först till stallet på fredag. Kobbi ska få nya "dojs" och så ska vi flytta dom på ett annat bete. Måste ta tag i honom nu också. Har inte ridit på HELA sommaren. Känns tungt! Vet ej om jag pallar börja rida igen... hade jag bara fått honom såld. Men de verkar hopplöst.. så vad gör man!?!?!?

Nä nu ska jag gå och mata mina odrägliga hundar som inte vill äta! SUCK e måttligt trött på dom nu. Känner för att lämna iväg dom på kollo ett tag. =)
En månad utan djur känner jag nu för!

HeeeejDÅ!


image3











Kräftskiva!

Idag e de dagen efter kräftskivan!
Mår faktist riktigt bra.... känner mig inte alls bakis.... skönt!

Men de finns nog en HEL del andra som gör de! =)
Nämner inga namn.
Men hörrni..... borde kanske tänka på att ta de lite lugnare nästa gång.... somna kl. 22.30 är LITE väl tidigt! =)

Nu sitter jag här hemma hos mamma och pappa och väntar på att Christina ska ringa så jag kan köra och hämta Siri i Hässleholm! Hoppas de gick bra för henne idag på utställningen!

Vill igentligen bara hem nu och duscha och se hur Pepsi mår. Men jag vill inte köra själv till Hässleholm efter festandet  igår så mamma måste köra mig dit så jag kan få hem min lilla tös! =)

Nu ska jag snart käka Pizza... mmm gott bara 35 points i en sån gotti gott..... eller inte!
Pizza är pesten själv men jag pallar inte laga nån mat!

Så ja --------> So long kalsong!

Kommer en bild här neda på fylleslaget: image1

Siri i Ronneby!

Oj de va nära jag brände kladdkakan i ugnen!

Oj idag har dagen gått otoligt fort!
Jag skulle gå upp lite tidigare för att hinna bada Siri innan Christina skulle komma och hämta henne.
kl. 10.30 vaknade jag av att telefonen ringde typ 1,5 timme för sent.
Då va de Christina som sa att hon va i HBG och på väg hit .. så de va bara ner med lilla Siri i badet direkt.
Varmt va de också så jag va helt genom svettig när hon kom men jag han... :)

Lilla Siri ska nämligen på hundutställning i Ronneby till helgen så hon får sova på hotell! :)
Hoppas att det går bra!

Ja sen fick My också sen ett bad de va lika bra när man ändå va igång. Så nu e hon också jätte fin min lilla prinssesa! Pepsi kom undan och slapp något bad... han fick sin vacinationspruta igår. Han va så duktig min lilla misse.

Stack sen hem om till mamma och pappa hämtade lite äpplen och körde ut till stallet och gav Kobbi och dom andra lite fredagsgodis. Dom blev glada där i hagen! :)

Oj vilken djur dag! Men nu är väl alla nöjda och glada inför helgen hoppas jag! :)

I morgon ska vi ha kräftskiva! Mums ska bli gott med kräftor! :) Så i morgon MÅSTE vi upp tidig. Lite som ska fixas innan alla kommer ju.

Va och klippte mig igår. Skulle ju igentligen låta håret växa men jag orkar inte vänta dessutom känns de lskönare när det är kort. Ville igentligen ha de kortare men de får jag göra nästa gång.

Nä nu ska jag mysa med My!

Trevlig kväll!

Time for work!

Idag fick man inte sovit mycket, Och jag som ska jobba i natt!
Telefonen ringde hela morgonen sen kunde jag inte somna igen. Gick upp och började städa vid 10 tiden va väl klar vid ca. 14.30. Gick och la mig för att sova till åtminstonde kl. 17.30.
 16.20 ringde de på dörren... osså kom Emil och väkte mig.. så ja.. vi får väl se hur de kommer gå i natt!
Känner mig redan trött :(

Jahapp... vi va och köpte ny TV igår.... PANIK..... så nu va man fattig som FAAN!
Sånt e livet!

Nä nu ska jag lägga mig i soffan i 45 min innan jag ska sticka till jobbet!
Hoppas natten går fort!

HEJDÅ!

Kär!

Finns ingen jag älskar som dej!


Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0