TACK Cissi! <3

Då va klockan snart halv 4 och mörkret börjar komma.
Idag har jag bara varit hemma, fotografen kom vid 12 tiden och höll på till 13 med att fota huset.
Vi ska se om vi kan sälja då vi hittat ett annat vi vill ha men vi får väl se hur det går.
Drömma kan man ju men det är svåra tider nu med försäljning så vi får se vad som händer.

Har haft jätte ont i halsen hela natten och även i morse när jag vaknade så efter fotografen gått ställde jag i ordning här igen och sen har jag och Tilda bara tagit det lungt.

Igår va Cissi och Tim här, Cissi hjälpte mig att tapestera i hallen.
Ja jag vet varför tapestera när man ska flytta men det va så att jag hade påbörjat nedrivning för ett tag sedan så det va inte särklit fint.

Nu blev det dock snyggt, men fy fassen vilket meck med mönstertapet, vi slösade nog bort en hel rulle men va fassen har man aldrig tapetserat med det innan och de dessutom stod att det inte skulle vara mönstertapet så tycker jag vi fick ihopa det riktigt bra ändå. Eller Cissi det va hon mest som räknade mätade och hade sej.
TUSEN TUSEN TACK min fina syster för din hjälp! <3

Såhär blev resultatet i alla fall:

Slut på kontot!

Sååå då har jag betalat mina räkningar och där blev 300 kr kvar att leva för till den 25 nästa månad.
SUCK nu vill jag börja jobba!

Förresten e ni dåliga på att kommentera tycker jag!
Skriver jag så tråkigt?


Siri

http://flijus.blogspot.com

På länken ovan kan ni gå in och kika på Siri och hennes bebisar + många andra fina hundar!

Jag satt nyss och tittade på bilder som Christina hade tagit på min älskade Siri. Blev alldeles tårögd. Hon är så fin min älskade flicka! Saknar hennes mys och gos. Men jag vet också att hon har det toppen bra hos Christina och Kurt så det väger upp en del som tur är.

Mattes älskade lilla loppa!

Veckorna går så fort!

Herregud jag är mammaledig men aldrig har jag haft så fullt upp som jag har nu i veckorna! Sanslöst! Dags att börja tagga ner tror jag!

Än så länge har min vecka sett ut såhär:

Måndag: Hade tid 9.30 för hovis skulle komma ut och sko hästarna. Vaknade alldeles för sent som vanligt, stressad till max satte jag mig i bilen 9.15 i tron om att jo jag hinner nog i tid från Sjöbo till Lund på 15 min. (Ja jag vet mitt andranamn borde vara tidsoptimisten.)

Nåväl satt i bilen vred om nyckeln och så startar den inte, suck testade några gånger men ikke. Så fick ringa hovis och säga att jag tyvärr inte kunde komma.

Men eftersom jag hade en tid till BVC kl 10.10 som jag inte hade hunnit avboka tänkte jag då hinner jag ju dit! Så jag ringde min kära syster som fick stressa till Sjöbo för min skull och köra mej och Matilda in till BVC. (förlåt och tack älskade systern min!)
Vi hann i tid och va där 10.09 satt i väntrummet och klockan gick. Tim hade kul med alla leksakerna där i alla fall.

Men klockan blev 10.20 då gick jag och frågade varför där inte kom någon och då visar det sig att jag tagit fel på tid och dag! SUCK!!!!!

Jaha vi körde till Nova där jag hade bestämt träff med Jenny. Vi fikade och handlade lite, Cissi körde iväg en stund och Jenny hjälpte mig att köra Matilda och jag tog Tim för han stannade med oss. När Cissi kom tillbaka hämtade hon oss och körde mej och Matilda hem till Sjöbo igen.

Vilken dag och HUR klarar sej folk utan körkort och bil? Jag blev ju helt tokig!

Tack ännu en gång syster!

Tisdag:
Skulle vi gått på babycafet men Matilda var jätte förkyld och ville inte dra dit henne där. Så vi stannade hemma och jag passade på att städa som en galning medans hon sov.
Petra kom och hjälpte mig senare att möblera om lite. Ville ju ha fint när mäklaren skulle komma hit och värdera huset. :)

Chrille va och hjälpte några kompisar så Petra va hos mig hela kvällen och vi åt tillsammans. Tack för en mysig dag med dej gumman! (Som alltid.)

Onsdag:
Fick tiden till hovis då i stället klockan 9.30. Hade ställt klockan men stängt av den så det va en HIMLA TUR min älskade mammis har koll på mej och ringde och väckte mig. Tack mamma! Älskar dej! Du är den bästa som finns!

Hann hem till hovis och Matilda sov i bilen under tiden. När det va klart gick vi in till pappa och fikade. Han va hemma för han hade ramlat på natten och slagit upp ögonbrynet. Stackars pappa!

Efter vi fikat körde jag och Matilda in till jobbet. Skulle skriva på lite papper ang föräldraledigheten.

Sen körde vi hem till pappa igen och han passade Matilda under tiden jag mockade hagen! Tack morfar säger Tilda!

Torsdag (idag): är vi krassliga och vi ska njuuuuuuuuta av lugnet...


Så hejdå!

Ullareds shoppingen!

Det blev massa saker för inte mindre än 6.000:- galet jag vet! Men alla julklapparna är nästan inhandlade har bara två kvar nu!

Det blev bland annat:

Julklappar
Två par jeans
Poncho
Två kjolar
Ett skärp
Sjal
Shampoo
Tavla
Kläder till Matilda
Leksaker till Matilda
Kläder till Chrille
Pulka till Matilda
Julklappar och presenter till Tim
Ljusslinga
Hästsaker
Hundmatskålar

Och mycket mycket mer...

Nu vakna Matilda återkommer med mer info snart!
Det va ett tag sedan nu men jag har inte haft ork eller tid men här kommer en bild men högen av saker vi köpte i Ullared! :)



Vågar knappt hoppas!?!?

Nä vet ni jag klagar inte för jag är nöjd med mitt allt... MEN idag har vi varit och tittat på en hästgård. Jag är förälskad TOTALT!!! Har nästan ont i magen och känner mej gråtfärdig för det va så himla fint och jag vill bara ha den så mycket! Jag har varit runt och tittat på många hus lite överallt i många år nu.

Men detta huset var något över allt annat detta är mitt drömhus! Jag har aldrig någonsin blivit så förälskad i något som jag blev här.
Allt i min smak det hade bara varit att flytta in och bo och njuta av livet till fullo.

Jag bara önskar att vindarna blåser åt vårat håll nu och att vi kan få lån på banken. För jag vill!!! vi måste ha detta!

Fina häst!

Här är min fina underbara Gjola i sitt nya träns som Louise Fagerström designat. Snacka om att jag har väldens bästa medryttare! :)

Kobbi ska oxå få ett nytt och det är oxå skit snyggt! Älskar dom!

Tack tack tack Louise, du är bäst!

Nya skor!

Beställt nya skor från Nelly.se tycker dom är sjukt snygga!

Ullared!

Nu ligger jag äntligen i min säng ont i rygg och överallt men haft en rolig dag tillsammans med Cissi, Simon, Chrille och lilla Tilda på Ullared. Blev en massa shoppande. Uppdaterar mer i morgon med bilder och så för nu ska jag soooova! Natti natt!

Lek och bus!

Idag har Lena och lilla Leo och Anna och lilla Elin varit här! Jätte mysigt va det och tack för idag!

Ganska kul att dom alla tre är födda samma år och om vi bor kvar här hamnar dom kanske tom i samma klass
så småningom! :)

Här busar Elin och Matilda!

Mammas sessa! <3



Min älskade tös blev 4 månader i Måndags.
För att fira började vi med smakportioner. :)

Hon tyckte det va rätt okej ändå tror jag.
Idag har hon ätit det i tre dagar en gång om dagen och idag gick det ännu bättre.

Allt går så fort nu och hon är så med våran lilla prinsessa.
Hon är jätte duktig på att hålla och ta saker.
Sätter själv in nappen i munnen.
Kan vända sej från mage till rygg.
Sitter helt rakt upp i ryggen utan stöd.

Ja jösses snart börjar hon väl krypa oxå! :)

Mamma älskar dej!

Jag säger bara en sak...

Take it or leave it! Jag är stark starkare än någonsin så de är så! Jag är inte rädd för något jag vet vad jag vill och var jag står så don't mess whit me!



Fatta de!!!!!!!!!!!!

Ville bara säga att...

... Minnah är hemma igen. :) Chrille va ute i Fredags kväll vid halv 11 tiden och hittade henne i skogen där hon stannade när vi blev av med henne.
Jag hade ändå gått där tre gånger till sedan dess men då såg jag henne inte.
Tur i alla fall att hon är hemma igen, nu kan jag sova gott om natten igen och slippa tänka på att hon är ute i kylan och fryser!

Fråga om katter?

Brukar katter kunna hitta hem igen?

Minnah följde med mig igår när jag My och Matilda skulle ut och gå. Vi gick hem och hämtade upp Lena och Leo dom bor några kvarter bort och hon gick med ända dit. Sen stannade hon där för hon blev rädd för några som höll på att såga träd.

När vi gick hem kallade jag på henne men ingen minnah. På kvällen hade hon fortfarande inte kommit hem så jag tog myran med mig och följde Lena och Leo hem för att leta men ingen katt.

I morse gick vi ut igen samma runda jag My och Matilda men fortfarande inte sett henne någon stans. ;(

Hon den av alla fyra katterna som är mest inne dessutom. Stackars lilla minnah! Hoppas hon hittar hem igen!

Tack!

Va roligt att så många gav mej råd i förra inlägget, snälla ni är!

Jag tänkte dock uppdatera lite hur det gått. Igår testade jag med flaskan igen fast denna gången hade jag pumpat ut bröstmjölk för det har hon druckit ur flaskan vid enstaka gånger innan då mamma passat henne. Dock va det nog någon månad sedan sist.

I alla fall satte mej i soffan gav henne flaskan men ikke hon skulle ta den. Lena va här hemma så efter en stund lämnade jag över henne till Lena tänkte om det skulle funka. Men nä det gjorde det inte hon vägrade och låg och tittade bort på mig hela tiden.

Eftersom jag hade pumpat ut från båda brösten va där ingen mjölk kvar så jag kunde ju inte amma henne heller.

Jag la henne på sin filt i soffan och efter några minuter blev hon gnällig igen och då gav jag henne flaskan ingen, efter en liten stund tog hon den och drack upp allt.

Jag trodde det berodde på att om jag hade henne i famnen försökte hon ändå leta upp bröstet. Perfekt tänkte jag nu är det löst..... MEN

Nu i eftermiddag testade jag igen att ha henne liggandes på soffan fast gav henne ersättningen i stället men det gick absolut inte, och efter att jag själv smakat på den förstår jag henne för det va något av det äckligaste jag smakat på! Så tillbaka på ruta ett med bröstet igen, jag kunde inte bara tvinga henne att dricka den vedervärdiga ersättningen. Så det blir till att pumelipumpa igen!!

Matilda busunge!

I veckan va jag och köpts ersättning till Matilda. Jag ammar fortfarande men vissa kvällar har det varit som hon inte blivit ordentligt mätt och då blivit jätte gnällig. Plus att det kan vara bra att ha hemma om man skulle behöva någon gång, om tex jag inte är hemma och hon blir akut hungrig.

I alla fall så tänkte jag idag att jag skulle pröva ge henne i kväll då jag fått sår på båda brösten igen och det gör svin ont. Gjorde välling till henne under tiden satt hon hos Chrille va lite små gnällig för hon va hungrig. Satte mig och skulle mata henne...... Tror ni hon drack de??
Nähä... Skit sur och förbanad blev hon så efter någon minut gav jag upp och fram med tutten. Då blev hon nöjd och glad igen!

Så jaha????!!!! Vad gör man nu då??
Någon som har något tips?

Kobbi hemma!

Igår va vi och hämtade hem finaste kobbi. Nu mår han bra igen och nu hoppas jag att det räcker med sjukdomar för hans del. Phuu...

Glad är jag i alla fall att han är hemma igen! Och många andra med för den delen och inte minst Gjola! Hon blev så glad min fina tant! :)

På kvällen hade pappa fixat biljetter till mig och Chrille så vi va i Lund och tittade på handboll H43. Spelade uselt gjorde dom tyvärr och förlorade mot ett Malmö lag. Men det va kul ändå att komma iväg. Snälla mamma passade en sovandes liten Matilda! :)

Kobbi

Saknar min finaste älskade kobbepojken! <3 längtar till tisdag då förhoppningsvis ska han få komma hem till oss igen! Finaste killen! <3

Idag gick vi upp tidigt och körde hem till mamma och pappa. Jag mamma Matilda och gjola va ute på promenad, jag orkade inte rida då jag inte är helt kry. Tack för idag finaste mamma! Jag älskar dej! <3

Lekt med Cissi Petra och Tim!

Idag kom Petra Cissi och Tim hit på fm. Vi körde till kvantum för att handla till vår tjejmiddag nästa helg. Ska bli kul längtar redan dit! ;)

När vi kom hem fikade vi sedan hittade Petra en rolig foto grej här på i-phaden så vi tog massa roliga bilder. Skrattade så vi hade helt ont i magen och sen härmade Tim våra skratt! :) trollunge! Tilda fatta inte så mycket men hon blev på bild hon med! :)

Efter allt skratt körde Cissi och Tim hem Petra väntade här hemma med Chrille och Tilda medan jag körde och hämta Lena för att sticka in till Sjöbo och sola. Ni vet där inne är det 30 grader varmt och solsken, riktigt najs! ;)

Efter en avkopplande stund i solariet.. hrrrmmmm.... Förlåt solen så körde jag hem igen och jag Petra o Chrille såg på idol och jag drack vin! Mumma! :)

Nu är det dags att sova!

Förresten har vi tur får jag hämta hem min finaste kobbepojke på tisdag nästa vecka! <3

Här är fina bilder från idag: :)

Myspys!

Mys i soffan i kväll!


Mammas älskade Tilda!


Fina trötta Maxen!

29/10-2011

Förlovade vi oss!

Matildas dop

Matilda döptes förra Lördagen, den 29 oktober. Vi va 16 stycken på dopet då vi bara bjöd dom närmsta.
Efter dopet va vi hemma hos Chrilles föräldrar och åt paj och tårta.
TACK alla för Matildas fina presenter!

Nu är hon döpt och heter Sonja Matilda Natalia Berg. Vårt älskade lilla ♥!

Här är några få bilder som ni får titta på så länge!


Matildas faddrar!




Tårtan som va sååå FIIN!

Hinner inte med!

Hej hej hallå....

Jag hinner inte med att berätta allt som händer. Har fortfarande inte ens uppdaterat om Matildas dop förra helgen men jag ska försöka göra det i morgon.

Idag har jag varit duktig! Först i fm kom Cissi och passade Tilda så jag kunde sticka ut och rida en sväng på Gjola. Tack syster för hjälpen!
Det va så mysigt att få rida lite själv på en av mina underbara hästar. Tycker så synd om henne nu när kobbepojken är på sjukhuset att hon får stå själv. Men hon blev jätte glad idag när vi va ute på en tur.
( Kobbi är som sagt fortfarande i hbg på djursjukhuset. Han mår bättre och har inte ont men tarmen har fortf inte lagt sej rätt så dom har inte kunnat börja behandla honom med loppfrön än. Så därför är han fortf kvar! Hoppas det snart fixar sej så han får komma hem igen.)

Efter min ridtur körde jag hem och gjorde en tonfisksallad till middag. Sedan körde jag och Lena in till Sjöbo för att sola. Det va så himla skönt. När jag kom hem hade lilla älskade tildis varit ledsen och haft ont i magen. ;( Men det värsta hade då gått över.
Så jag kunde som jag planerat gå och träna på crosstrainern i 15 min.
Skönt efteråt men attans va jobbigt! ;)

Alla sover som grisar här hemma, får väl gå och lägga mig jag med. Måste bara äta lite tabletter mot min halsbränna först! Sjukt jobbigt måste nog ringa dr och få utskriver medicin mot magkatarr igen. :(

Vi hörs i morgon igen så ska jag uppdatera om lite roliga nyheter! ;)

Natti natt

RSS 2.0