Frukost eller mellanmåls tips!

Köp denna yoghurt den är riktigt krämig och god! Mums!

Här igen..

Heej alla glada! Jag sitter här och internettar och klockan är snart 01.00. Jag är inte trött och passar på med lite egetid då alla andra sover. Antagligen vaknar lillan snart och vill bli ammad. På tv:n går Idol reprisen från i kväll så andra gången jag ser den nu. På tal om idol Anders Bagge och Alexander Bard verkar har lite svårt för varandra!?!?! Eller vad tror ni? Fy vad jag är arg på frisören som skulle slinga mitt hår brunt som blev lila och sen grått efter några tvättar. Dessutom slet hon loss halva kalufsen så håret spretar åt alla håll och kanter av kluvna toppar. Sen köpte jag egen hårfärg och blondera mig vilket gjorde att mitt hår blev ännu värre. Helt tort och risigt. Nä nu måste jag få ordning på detta så man kan känna sej någorlunda fräsch igen. Chrilles kusin läser nu till frisör så hon får hjälpa mej... Annars har tiden rullat på, jag har kännt att jag stressat för mycket med allt som ska göras så jag har fått magkatarr har halsbränna typ hela tiden och det är sjukt jobbigt. Nu måste jag se till att skärpa mej igen med mitt NEJ sägande och tänka på vad JAG VILL. Har faktiskt inte tid och ork att roa andra jag har så mycket själv redan. Som denna veckan har varit fullt med inbokade saker även denna. Idag gjorde jag ett misstag, eller inte idag utan i förra veckan då jag bestämde att jag skulle stå och sälja på loppis idag, men när jag vaknade i morse hade jag ont i magen, halsbränna och va sjukligt trött. NÄ tänkte jag, det finns ingen chans att jag orkar stå på loppis idag, så jag klädde på Matilda åt frukost sen sov vi middag tillsammans i soffan... och guuud va skönt det va. Efteråt ringde jag min syster och vi pratade en massor efter att vi lagt på hade jag sån energi så då började jag rensa i lådor och skåp även i frysen. HIHI Skönt att få det gjort. Jag tror att jag får fortsätta min rensning till helgen så vi kan få ordning här hemma. Jag har känt att här varit så rörigt och tvättstugan ska vi också rensa i och sätta upp hyllor på väggarna så vi kan få nån ordning i allt. Mina saker har ju i princip bara stått ute i tvättstugan sedan jag flyttade hit. Har inte hunnit eller orkat göra något med det innan. Men nu är det dags! När sen vi fått ordning på allt här ska jag ta tag i min vikt. Jag är inte alls nöjd med hur jag ser ut och känner mej bara ful och äcklig. Och när jag gör det mår jag bara dåligt och stoppar i mej ännu mer godis och skit för att jag är arg på mej själv, det blir bara en ond cirkel av allt. suck! Har tom. fått gå till tandläkaren och lagat mitt första hål för jag ätit så mycket skitsaker.. ILLA!!!!! Jaja nu får jag väl försöka gå och lägga mej och se om man kan somna!?!?! Hörs snart igen! Puss & Kram

Äntligen....

Finns blogg.se som app på mobilen. Det betyder för min del att det blir mycket lättare att blogga. Använder nästan aldrig datorn ju. Nu ska jag passa på att laga lite kaffe sen återkommer jag med lite uppdateringar! Hej så länge!

BVC

Tisdag och idag har vi varit på BVC först på föräldrarträff och sedan blev det vägning och mätning.
På föräldrarträffen hade vi massage idag igen och idag va det dags att lära oss massage på bröst och armar.
Matilda tycker väldigt mycket om det. Hon låg och log och snacka en hel del precis som förra gången.

Efter massagen hade hon nästan somnad men då skulle vi ta av alla kläderna igen för då va det dags för mätning och vägning. Men hon är så snäll så även fast hon tyckte det va jobbigt sa hon inte ett ljud.
Hon va 61cm lång och vägde 6,3kg. Våran stora lilla Tilda! ♥

När vi kom hem fick jag henne att somna i babysittern och där ligger hon fortfarande och sussar så gott.
Jag har passat på att plocka undan lite här hemma. Dammsugaren får jag vänta lite med så hon får sova lite till. Inte för jag tror hon vaknar ändå men lite lugn och ro kan man ju få ibland när man sover. :)

De va allt för oss just nu!



Här va hon inte stor lilla Tilda, nu vägen hon dubbelt så mycket som hon gjorde när hon va nyfödd!

Så va de helgen igen ...

Hej Hopp!

Så då va denna helgen oxå slut och det betyder att det är dags för mej att blogga igen. ;)
Börjar bli lite tradiga inlägg här av mej då det oftast bara blir en gång i veckan och då jag berättar om helgen och inga bilder. Ja ni får ursäka. Jag ska försöka göra det lite roligare att läsa och titta in här... :)

I alla fall i Fredags ... va jag med mamma på Yoga i Lund.
Det va faktiskt riktigt skönt för ryggen, ja för hela kroppen.
Jag hade ont när jag gick dit men när jag gick hem och i två dagar nu efter har jag kännt mig
lika lång på båda sidor, för innan har jag alltid kännt att min vänsta sida kännts kortare än höger.
Plus att jag haft mindre ont i ryggen och jag har tom får bättre hållning.
På bara EN ENDASTE gång. Helt sjukt men sant!
Skönt va de i alla fall!
Efter Yogan körde jag hem till Chrilles föräldrar där vi åt middag.

I Lördags körde vi hem till mamma och pappa.
Jag träffade Louise och vi va ute på en låång MYSIG ridtur.
Innan dess så va Anders, Jenny, Jocke oxå där hemma och skulle hämta en trästubbe.
Inte träffat dom på länge så det va himla kul att se dom igen alla tre.

Vi körde hem på eftermiddagen och då kom Cissi, Simon & Tim hit.
Vi åt Tacos dansade lite (eller försökte dansa) Zumba till wii.
Sjukt svårt, men säkert svin kul när man kan.
Sedan gick vi ut och bada i bubblorna. :)
Tim fatta först inte vad vi skulle ut och bada för så sent på kvällen och i den kylan så han sa:
oooo....kall
När jag sedan fick honom att känna på vattnet och han faktiskt insåg att det inte va så kallt så sa han:
oooo..bam
Cissi hoppade i och tog emot honom, sedan ville han inte upp igen! :)
Han skulle simma hoppa plaska och dyka.
Mosters älskade prins! Han är så underbar! ♥

Idag har vi varit och tittat på hästtransport och nu har jag snart ÄNTLIGEN en egen med fronturlastning och allt.
Så nu kan jag och Louise åka på utflykter med hästarna. SÅÅ KUL!
När vi va hemma igen kom Cissi, Simon & Tim hit. Simon hjälpte Chrille med uterummet och snart är det oxå klart.

Ja som vanligt har helgen varit händelserik och bra. :)
Nu ska vi snart sova och göra och redo för ännu en ny vecka med nya planeringar.
Pjoo.. ingen vila ingen ro! ;)

Hörs snart igen och jag ska bättra mej på bloggeriet.. försöka i alla fall!
Tjingeling!


Bilden får bli på min fina älskade lilla flicka, titta vad faster lyckades fånga på bild!♥

Trött & sliten!

Idag har jag varit hos tandläkaren, inte varit där på två år. Så nu gällde det att passa på. Jag hade ju 600kr i bidrag i och med jag inte varit där på två år. Så det jag behövde betala för besöket var 5 kronor. Toppenbilligt! :)

Under tiden jag va hos tandläkaren passade Petra Matilda här hemma. Det va snällt så slapp jag ha henne med där.
Petra körde hem vid 19.30 tiden så vi har haft en heldag tillsammans. Hon är så snäll och go och det känns så bra man kan snacka med henne om så mycket! Tusen TACK för idag gumman! ♥

Chrille är och jobbar och har fortfarande inte kommit hem. Skulle gissa att han är hemma vid 20.30. Ja det är tufft att vara mamma ibland när pappa jobbar så länge men som tur är har jag en underbar familj och Chrilles familj som hjälper till när det behövs.

Har varit väldigt trött och lite nedstämd denna veckan, och varje gång påverkar det min amning så mjölken sinar och det gör att Matilda blir lite gnällig vilket gör att det blir ännu mer jobbigt och jag blir mer ledsen. Ja det går upp och ner här i livet men jag kämpar på. Tur jag har mina hästar så jag kan få lite egentid på helgerna.
Blir bara så trött och irriterad då jag varken hinner orkar eller har lust med matlagning vilket gör att jag äter en massa skit i stället. Usch ja allt blir bara pannkaka....

Nu ger jag upp och går och lägger mej är så fruktansvärt trött!

Go natt!

Bild på faster Petra & Matilda!






Helgen går mot sitt slut!

Då va det Söndag och vet ni vad? Vi är HEMMA för en gång skull. :)
Chrille bygger på uterummet och jag ska snart bege mej ut i tvättstugan/förådet och städa.
Ska försöka få fram träningsmaskinen som står där så jag kan börja träna lite här hemma.
Senare ska vi hem till mamma och pappa och hämta Myran & Siri. Dom fick övernatta hos mormor och morfar i natt för vi va på kräftskiva igår hos Chrilles barndomsvän My.
Va trevligt men det va massa mygg ööörrkk!

I går va vi hemma hos mamma och pappa under hela dagen. Jossan va och red Kobbi och jag cyklade med dom en runda. Sedan gick jag in och ammade Matilda sen ut och red på Gjola. En härlig dag i stallet med andra ord.
Det finns inget mysigare än att få bara gå där och pyssla i lugn och ro. Det kan jag göra tack vare jag har en underbar mamma och syster som stället upp och passar lilla Tilda under tiden. ♥♥♥

Jag går baklänges här på dagarna så nu får jag berätta om Fredagen till sist men inte minst... :)
Då körde jag, Matilda, Mamma, My, Siri & Felicia till Ängelholm för att hälsa på uppfödaren Christina hennes man Kurt och alla vovvisarna. Kul att hälsa på igen det va länge sedan sist. Och jag ÄLSKAR Mimmi som är Myran syster, så lik Myran så det är något helt sanslöst.
Efter massa hundmys och Tilda mys åkte jag med Christina in till veterinärhuset för att kolla om Siri hade bebisar i magen. OCH jo... två småttingar va där vad dom kunde se. :) Så den 23 oktober beröknas Siri bli mamma igen.
Medans vi va iväg fixade Kurt och mamma tänderna på Myran. Hon har ju så MYCKET tandsten och nu har det tyvärr gått så långt så på Tisdag ska hon till vetrinären i Flyinge och dra ut alla fyra framtänderna. :(
Men hon har ont så det går inte längre nu. STACKARS lilla Mysa! ♥

Nä nu ska jag slita mej från datorn och ut och rensa i förådet.

TACK för denna fina helg alla ni som varit med och förgyllt den!
Livet är underbart, en gåva glöm aldrig det! ♥


HemmaMys!

Idag har vi inget inbokat jag och Tilda vilket känns sååå skönt. Vi ska bara vara hemma och pyssla och MYSA i massor. Kanske blir en sväng inom byn för att handla lite mat och två nya krukor till mina blommor jag fick när jag fyllde år.
Men det får bli när jag har ork till det för nu först ska jag tvätta. Alla Tildas kläder ligger i tvätten och det som är rent är för litet. Så jag ska rensa hennes graderob nu oxå och plocka ut allt som är i storlek 50 och 56.

Måste köpa lite nya långärmade boddys till henne i Storlek 62 och 68 nu. Får väl se om vi hinner till helgen.
Nä nu ska jag börja fixa här hemma.

Vi hörs!

Stefan Liv

Finns inte ord...
Vår kära och framgångsrika hockeymålvakt Stefan Liv, ditt liv blev aldeles för kort...

Finns bara ett ord att beskiva det som hänt..
FRUKTANSVÄRT!

6 September

vilket betyder att det är min födelsedag idag. :)
Jag fick en bukett med 10 röda roser av Chrille & Matilda i morse. SÅ FINA! ♥
Jag behöver igentligen inga presenter för jag har redan vad jag behöver...

En UNDERBAR sambo och dotter.
Min UNERBARA familj mamma, pappa, Cissi & Tim.
Alla mina fina djur.
Jag är glad för allt jag har och njuter av livet och tillvaron så mycket jag bara kan.
Bättre present kan man inte få!

I kväll har jag dock bjudit hit mamma, pappa, Cissi, Simon, Tim, Stefan, Anita, Magnus & Petra på lite kaffe och tårta. Så nu får jag laga lite mat så vi hinner äta innan alla kommer.


Vi har förresten bokat datum nu också för Matildas dop. Blir den 29 oktober. Hoppas vi har nån dopklänning som passar henne då! :)

Hej på er!






Föräldrargrupp

Idag va jag och Matilda på fösta gången av Föräldrargruppen.
Vi va nio stycken så där va massvis med bebbar. :)

Det blev snack och fika och sen var det dags för bebismassage.
Tilda tyckte det va så skönt och hon log och log och skrattade hela tiden.
Min lilla älskling! ♥

Så nu har vi fått läxa att träna på detta till nästa gång, då vi ska gå vidare.
Idag fick vi lära oss ben och mag massage.

Kul att komma iväg lite och träffa annat folk även om jag inte har brist på sysselsättning. ;)

Nästa gång blir på onsdag nästa vecka. Skoj!

No more godis i veckan...

Ja så va det dehär med vikten....
Vet faktist inte riktigt vad jag väger men förra månaden hade jag gått ner allt som jag gick upp under graviditeten. Men nu har jag nog gått upp lite igen.
Har ätit så himla mycket godis och druckit en massa Cola.

Inte bra för tänderna heller för den delen, tror tom jag dagit på mej ett första hål i en tand. :(

Nä nu e det nog med massa skitsaker i veckorna.
Godis är till helgen och inget annat.. så det är så..

SKÄRPNING på mej nu!!!!!!

Ny höstjacka!

Va inne på Unos kläder idag eftersom jag aldrig kom dit igår.
Rean va nästan slut där men jag hittade denna fusk skinjackan.

 

250:- kunde jag inte låta bli.
Har velat ha en sån JÄTTE LÄNGE men igentligen inte i denna färgen utan en mörkare brun.
Fast det har jag aldrig hittat så nu köpte jag denna i alla fall.
En liten tidig födelsedagspresent till mej själv! ;)

Bus Tilda!

Igår va Lena och Leo här och hälsade på oss.
Vi körde in till Sjöbo för att titta på Unos kläder men dom hade stängt då.
Så vi köpte med oss fika och körde hem och satte och i uterummet och snackade massor och fikade.
Det va riktigt varmt där ute, vi skulle igentligen gått en runda med men vi orkade inte eller rättare sagt JAG orkade inte för jag blev helt trött av att sitta där ute och varm.

TACK för igår Lena det va mysigt!

Idag vaknade Matilda klockan 6 och tyckte vi skulle gå upp då.
Men det tyckte INTE jag vi skulle, så jag gav henne lite mat och byta blöjan sen la jag henne brevid mig i sängen igen så låg hon där och snacka och hade sej fram till kl 8 så jag fick halvsova liite till i alla fall.
Men klockan 8 va det inte roligt längre så då fick jag gå upp.
Fixade i ordning ett bad och badade lillfisen.
Hon tycker det är så skönt och låg och skrattade när jag bada henne.
Mitt älskade lilla hjärta!

Vi körde in och handlade lite mat till i kväll och när vi kom hem fick Matilda ligga i babygymmet en stund så jag kunde ge vovvarna och mej själv lite att äta.
Först gillade hon inte det men sen efter en stund tyckte hon nog det va ganska kul med alla sakerna där ändå.
Man kan ju prova att gnälla lite för kommer man upp i famnen så är ju faktist det de bästa! ;)


RSS 2.0