Köpenhamn

Idag har vi varit i Köpenhamn och höll på att få bli kvar där över natten! Men i sist sekunden kom tågen igång igen och vi kom hem tack och lov! :) Vi (Chrille, jag, Matilda, Petra, Anita & Stefan) gick på gågatan och sen på tivoli. Vi åt på resturang som verkligen va ett nederlag tyvärr! Blev inte ens mätta så vi fick ära mjukglass efteråt, dock inte på resturangen! Matildas första utlandsresa och första färd med buss och tåg! :) Tack för idag! Och även stort tack till mina älskade föräldrar som va så snälla och va och hämtade ett matbord till mej som jag hittade på blocket igår! :)

Stranden...

....för första gången i år med familjen & Ida!

 

Kiviks marknad och första karusellåket!

Igår åkte vi till Kiviks marknad på kvällen. Väldigt lugnt och inte alls så mycket folk. Vi gick en runda på tivolit och Matilda fick åka sina första karusell. Hästarna så klart. Jag fick åka med och kände mej något yr i huvudet efter några varv phuu... :) Matilda tyckte det va spännande och like konstigt. :) Sen plockade jag upp en Nalle till henne i sånn grej med klo ni vet!?!? :) Chrille tog sen upp en bil och en boll oxå till henne.

Frukost till alla!

Hej mina sköna hönor! :) Idag är det Tisdag och det betyder att jag ska jobba i natt! Ligger i soffan nu och tänkte vila en stund, kunde inte ligga kvar i sängen för jag har så ont i min nacke och rygg idag så fick gå upp och äta frukost och ta lite Alvedon så får se om jag kan sova på soffan en stund nu i stället då! :) Alla djuren har också fått sin frukost så dom tar oxå lite vila nu med mig. Så go middag på er!

Matilda 1 år!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Matildas födelsedag HURR HURRA HURRA! Hela 1 år blir vår älskade tös idag. Vi har nu haft kalas Matilda sover och vi (pappa & jag) har precis ätit lite hämtemat. Tack för alla fina packet vår Prinsessa fick idag och tack för att ni kom och friade hennes dag med oss. Våran älskade underbara Matilda! <3

Lite si och lite så...

Regn & Regn & Regn
men va gör de?
Gräset växet i alla fall.... HOHOHO
 
Oj Hej va ni här?
 
Jasså ja ni vill väl veta vad vi gjort dom senaste dagarna då antar jag?
Det ska jag så snällt berätta för er då. ;)
 
Onsdag: Va vi hemma och städade, sen va jag Matilda och hundarna ut på långpromenad när vädret blev lite bättre. På kvällen när Chrille kom hem så skulle han ner till ICA så då tog vi ytterliggare en härlig kvällspromenad.
 
Torsdags (igår): Kom Lena & Leo på besök på fm. busungarna lekte och så va vi ute och gick en runda oxå ner till byn för att handla lite fika. när Lena & Leo körde hem gick jag och Matilda och sov middagen stund.
På kvällen kom sen Dessan & Ola på besök, vi grillade och hade en trevlig kväll. Förutom att Matilda va helt vannsinig och skulle inte sova. Klockan 12 somnade hon i sängen mellan mej och Chrille sen vågade jag inte lyfta över henne i sin egen säng för va rädd hon skulle vakna och skrika igen. Så det resulterade i att jag sov som en get i ett kyklingbo och hade skiiit ont överallt när jag vaknade. Men men... så e de ibland! ;)
 
Fredag (idag): Så körde vi hem till mamma när vi hade gått upp och alla djuren va forade.
Åt bullar men mamma sen va jag och hämtade Chrille i Lund.
När vi kom hem gjorde mamma en Reiki behandling på mig och det va väldigt skönt och samtidigt lite konstigt eller vad man ska benämna det som. jag ska berätta mer om det i ett annat inläff men jag ska först ha mina två behandlingar till så ska jag berätta mer sen för er.
 
Vi åt senare kvällsmat och sen gick mamma, jag, Matilda, Myran, Siri & Felicia en runda.
Blev ju riktigt skönt väder här i kväll.
Nu sitter jag i soffan och bloggar vid pappas dator, ska hämta Chrille i Lund i natt han e och grillar hos en arbetskamrat nu i kväll och sen ska vi hem och SOVA för att göra oss redo inför morgomdagen för då blir
våran MATILDA 1 ÅR!!!!! <3
 
 

Mammas modell! <3

När jag jobbade i Söndags så lånade faster Petra Matilda och fotade henne i sin fotostudio. :)
Här kommer smakprov från några utav bilderna hon tog!
TACK Petra! <3
 
 
 
 
 
Vill ni har fina foto så hör av er ska jag ta kontakt med Petra!
 
 
 
 

Ikea med syster och hennes familj!

Idag åkte Tunte och jag till syrran med familj och sen åkte vi vidare till Ikea. Barnen blev jätte trötta och lilla Tunte somnade sittandes i kundvagnen. Försökte lägga henne ner x antal gången men ikke skulle hon ligga där inte så till slut va hon så trött och somnade sittandes!

Jag vet inte men det är egentligen det värsta jag vet när föräldrar låter sina barn somna sittandes. Tycker det är bara en lätt undanflykt för föräldrarna för att dom inte orkar ta sej an sitt barn när dom blir trötta och gnälla i stället låter man dom bara vara och till slut är dom så trötta att dom somnar hur som helst. Jag vet inte varför men jag har alltid sett det så kanske har jag fel det är mycket möjligt men jag har bara fått det för mig och sett vissa göra så med sina barn vilket jag blir lite ledsen över. Kanske överdriven men men.. Alla har vi våra idéer! ;)

Nå väl på Ikea köpte jag endast ett par nya gardiner till köket det va vad min ekonomi hade råd till! :)

Lite bilder från dagen kommer här!

Sov gott mina fina läsare!

Såhär blev det i köket!

Kvällfika i soffan innan läggdags! <3

Flyttat, jobbat & städat!

(äntligen verkar blogg appen fungera igen?!?) Då va snart denna söndagen också slut, hela helgen faktiskt.. Idag har jag jobbat, roligt att få komma in i mellan åt och träffa alla människor på jobbet. Vi hade en jätte härlig lugn kväll och jag fejade runt och hann städa nästan hela avdelningen. Bra träning och svettigt va de. :) Under tiden jag svettades på jobb va Chrille och Matilda hos farmor, farfar & faster och svalkade sig i deras pool. Gottegrisar!!! Igår hjälpte vi Cissi, Simon & Tim att flytta till sitt nya hus. På kvällen kom kompisar till Cissi och Simon, vi grillade och jag och Chrille lånade en liten bebis för att testa på att vara två barns föräldrar! ;) I fredags va Ida och Oskar här, vi grillade och sen busade Oskar och Ida med Matilda och alla kattungarna! :) En jätte trevlig kväll! <3 Så kort fattat en händelserik och underbar helg! <3 Nu lite bildregn från helgen som gått!

Hörby marknad m.m

Tjingeling...
Igår va vi på Hörby marknad och köpte lite marknadsgodis, diadem och så fick Matilda strumpor.

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lungt. Nu på kvällen när Matilda gått och lagt sej målade jag och Chrille huset.

I Morgon kommer finaste IDA & Oskar på besök vi ska grilla och ha det trevligt. :)

Sen på lördag blir det trädgårdsarbete för hela slanten.

Söndag är vilodag- eller antagligen trädgårdsarbete då också.
Sen har vi Måndag igen och då ska det hinnas med en massa saker hela veckan.

Ja som ni märker har vi full rulle här. :) Men det är bara roligt för sen blir det alltid så tråkigt under vinterhalvåret så nu njuter vi.....

Vi hörs snart igen!

Logdans i Svedala

Hej mina läsare!
Då va det Tisdag och helgen susade iväg i 200 som vanligt.
 
Natten mellan Torsdag och Fredag styrde jag och Chrille den röda Bmw:n till Falun i Dalarna för att byta in den mot en ny bil. Den nya blev en VIT VW passat. Riktigt fin bil och bekväm att köra.
Jag ska lägga in bilder på den sedan till er, men först tänkte jag berätta om Lördagen.
 
Då va vi på Logdans hos Pia & Annelies föräldrars gård utanför Svedala.
Det va helgrillad gris, snapsar, sång och dans som stod på chemat.
 
Hade super trevlig men först va det lite jobbigt då vi inte hade några hörselkåpor med till Matilda så hon va lite ledsen (vi har fått egna hörselkåpor nu till nästa gång vi ska iväg i alla fall! Tack Stefan & Anita) men som tur va så va där en snäll familj som lånade ut sina till oss sen somnade hon gott i vagnen.
 
Vid 12 tiden körde vi hemmåt igen då va vi trötta efter bilkörningen till Dalarna och dels för att Chrille skulle upp halv 5 på söndags morgen för att jobba.
 
Trötta och nöjda åkte vi hem och somnade gott! :)
Några få bilder bara som jag tog på festen kommer här:
 
Feta jag & fina Desirée
 
MASSOR med folk. Där va uppdukat 7st långa bord.
 
 
PUUUUSS! <3
 
 
 
 
 
RSS 2.0