Akuten i Lund

Igår fick vi ta oss till akuten i Lund med älskade Matilda. Hon kasade när hon skulle resa sig vid fem tiden på kvällen sen satte vi oss och åt mat. Hon va rätt hängig under middagen så vi gick och la henne efter maten en stund.

Vi väckte henne sedan då vi skulle hem till chrilles föräldrar och titta på "Så mycket bättre".

Hon va fortf gnällig och när vi satte henne på golvet och hon skulle gå till farmor ville hon inte gå och stod helt stel på golvet.
Vi märkte sedan att hon inte ville stödja på vänster ben.

Så vi åkte in till akuten i Lund efter att jag klämt och tryckt men vad jag kunde känna och se så kunde jag inte se något brott. Ville dock ändå ha en ordentligt undersökning på henne.

Väl inne så undersökte en mycket trevlig läkare hennes ben han trodde det va en spricka och ville gärna röntga för att utesluta brott. Matilda va trött och hade ont men ändå va hon så duktig och tålig under hela tiden. <3

Läkaren såg inget på bilderna och vi blev hemskickade med råd att ge henne Alvedon 4 ggr / dag och återbesök om en vecka.


MEN... I morse när vi vaknade hade hon ännu mer ont och Alvedon hjälpte inte.
Jag fick en magkänslan av att det ändå va någon som dom missat igår och vi åkte in igen i morse.

Läkaren som då tog emot oss ca fruktansvärt otrevlig och blev skit sur på mig när jag ifrågasatte henne. Hon ville inte ens undersöka lillan utan bara stod och predika för mig hur duktig hon va.
Jag bad henne ändå snällt att titta på bilderna från gårdagen ännu en gång så inget va missat och efter många om och men så gjorde hon det efter att ha stått och diskuterat och predikat och pratat emot sig själv några gången.

Inget syntes på bilderna sa hon men helt plötsligt skickade hon oss på ultraljud för att se så hon inte hade vätska i leden. Sjukt knepig läkare!
Men så klart visades där inte heller något.

Sen helt plötsligt ville hon gipsa Matildas hela vänster ben bara för att minska smärtan, suck känner jag inom mig men höll minnen och lyssnade men tog mitt eget beslut att det gör vi inte alls.

Att gipsa något som inte behöver gipsas? Plus att hon dessförinnan stått och predikat om att ett brott på ett barn gipsar man inte för deras kropp läker på en vecka så det finns ingen mening att gipsa ett minde brott.

Ja jösses... Tack och lov kom vi därifrån och vi tror antagligen det är en kraftig stukning av hennes fot, men vi fick inget svar av nån läkare vad dom tror det är.

Hade dom bara snällt gått och tittat ännu en gång på röngtenbilderna när vi kom hade vi sedan kunnat gå igen men ikke... Så därför tog det i stället hela fm för ett besök på10 min.

Nu ligger vår älskade dotter i sängen och sover och nu hoppas vi det läker fort så hon snart kan gå igen, hon som precis hade börjat gå så duktigt! Lilla älskade hjärtat! <3Kommentarer
Anonym

Det var bra kämpat av dig, man ska aldrig ge sig förrän man känner sig nöjd och tillfredställd med svaret. Föräldrar vet bäst,nästan alltid :) Skönt att det är lite bättre idag :) Kramis Mammi <3

2012-10-29 @ 18:23:44
tina

Va skönt att det inte va något värre. hoppas hon blir bra snart igen.

2012-10-29 @ 20:38:06
URL: http://tiro.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0