Lite från helgen och sådär!

Idag är det den Tisdagen den 24.. det betyder snart lön! och att Emelie fyller år!

Helgen som gick var vi på 25 års fest. Jätte kul! Alla skulle ha hatt på sej. Men som vanligt drack jag för mycket.... PINSAMT!
Måste skärpa mig jag är trots allt 24 år nu. =)
Nä men i alla fall de va himla kul men tyvärr gick tiden så himla fort som den alltdi gör när man har kul. och vissa ville hem medans jag va i mitt esse.. *haha* Men de va bara att gå från Kävlinge till Furulund och ATTANS vilka köttiga skoskav jag har på hälarna. Inte skönt alls!
Dagen efter var det slappedag hemma hos Martina och Björn. Spelade nintendo och åt skräpmat och drack Coca cola.. som vabligt efter en fest är det det godaste man kan tänka sej. Men de är väl också ända gången.
Vi körde väl hem vid 4 tiden för då hade Pepsi varit hemma jätte länge själv.


                                                   
   Gänget!                                          Jag                              Anders   &    Kikki




Sen var det måndag igår och av någon anledning så hade jag totalmissat att jag skulle jobba natten. Så kl 19 fick jag reda på det.  Jag börjar 20.30 så det va bara att hoppa in i duschen och bege sej till jobbet!

Suprise Suprise! ... Jag som hade varit så flitig hela dagen.. Jag och mamma gick en jätte runda med alla hundarna, Diva, Myran, Siri och Gnistan. Sen efter det stack jag till stallet och träffade Erica så va vi ute och red i en timme typ. Så man va sådär härligt trött på kvällen.. och då va det dags att jobba! =) Ja sånt e livet.. men de va en ganska lugn natt så det va ingen fara.





Sitter och funderar på att köra till Nova och köpa ett par stövlar men saken är den att jag inte hittar dom på hemsidan. Anders jobbarkompis flickvän hade ett par SKIT snygga stövlar på sej på festen från Scorett som jag bara måste ha! =) Får nog ringa och fråga henne... har kanske bara dom i Malmö!?!? Ingen aning!

Jaha nä...om man skulle palla sej ner till affären och köpa lite mat. E svin trött och det är inget kul väder heller för den delen. Och jag som ska rida vid 5 tiden. Känner inte för det just nu ska jag säga!

Nä jag tar tag i mathandlandet och sticker!
Hejs .....


Kommentarer
Kikki

han får börja när som det är full rulle på honom nu!
plockade stygnen i söndags såret på huvudet är jätte fint!

2007-09-26 @ 12:33:07
URL: http://www.theo06.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0