Vilken morgon!

Sista natten nu i kväll sen e jag ledig lite igen! =) I alla fall fram till Torsdag!

Slutade kl 07.00 i morse och hade bestämt mig för att köra till stallet och rida en liten sväng... sådär snabbt och lätt!
De va bara det att när jag öppnade stalldörren så forsade det vatten ut genom dörren ca 15 cm med vatten på golvet och allt flöt omkring där inne..... Bellan bus hade varit igång och tuggat på vattenledningarna så vattnet fullständigt vräkte ner som ösregn i stallet. Så in fort som bara den fick ut hästarna ringde och frågade hur man stängde av vattnet och sen var det bara till att sopa vatten för fulla muggar... Efter en stund när det nästan va tomt i gången va det bara till att tömma boxarna och sopa ut vattnet därifån och sen stack jag hem... va tvungen att sova.. Så Annika tog över.. de va snällt! =)
Fast till saken så han jag rida en liten runda ändå... hade gett mig tusan på det.. trots vattenläckage och ösregn ute..... har inte ridit honom själv nu på länge.. men de gick bra.  Trots alla omständigheten!

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila en stund igen.... Sen är det dags för jobbet.
Sen ska jag jobba på dagis i morgon också mellan halv 1 och 4 lär va sjukt trött med jag hoppas de går. =)
Saknar ju mina söta småttingar.. hihi

Hej Hopp

This is for you, this is for me, don´t hate on me!

Ska jag? Ska jag inte?

Viiiiiiiiiiiiill! vill VILL ..........

Flitiga Lisa dagen!

Idag har jag minsan varit flitiga Lisa!
Sov visserligen till 11 men sen gick jag upp åt frukust sen har jag städat HELA lägenheten.
Riktigt skönt när jag va klar vid 15.30. Fräscht och fint. Det är inte lätt att hålla rent när man har två hundar och en katt som är överallt och ingen stans!

I alla fall stack sen till Rusta och köpte en matta, sen vidare till Silvan och köpte handukshängare och en lampa till vardagsrummet. Riktigt fint ska de bli. =) Ja och sen kunde jag ju inte hålla mig utan körde inom till Satschmos och tittade lite.. fast de blev bara hundmat denna gången. Lyckades hålla fingrarna i styr! Fast iofs.. så var jag på Mammut och köpte leksaker och tuggben igår till hundarna. Ångrar mig lite nu för Siri älskade den där pipfisken och den ska hon ju alltid sätta igång med vid 20.00 när jag vill se idol så ja, man hör inte så mycket av låtarna men men e man dum så e man! =)
Just de tillbaka till den röda tråden efter min lilla shoppingrunda satck jag hem och la ut den nya mattan som faktist blev jätte fint. (Kanske ska säga de att Siri kissade på den andra i natt så det fick bli en ny. Alltid nya överaskningar  när man har djur.)

mmm.. sen gick jag och åt lite mat och drack kaffe sen stack jag vidare till stallet och tog in hästarna. Mockade och gjorde fint. Sen hem och han precis gå en runda med My & Siri innan det va dags för Idol.
Ja visst va jag duktig! Har verkligen hunnit med en hel del idag trots att jag sov länge.

Nu ska jag faktist gå och ta en alvedon har svin ont i huvudet.
I morron ska jag till doktorn. Har fått jätte mycket problem med halsen.. känns helt konstig efter att jag varit sjuk!
Hoppas de inte är något allvarligt!

BYE

Lite från helgen och sådär!

Idag är det den Tisdagen den 24.. det betyder snart lön! och att Emelie fyller år!

Helgen som gick var vi på 25 års fest. Jätte kul! Alla skulle ha hatt på sej. Men som vanligt drack jag för mycket.... PINSAMT!
Måste skärpa mig jag är trots allt 24 år nu. =)
Nä men i alla fall de va himla kul men tyvärr gick tiden så himla fort som den alltdi gör när man har kul. och vissa ville hem medans jag va i mitt esse.. *haha* Men de va bara att gå från Kävlinge till Furulund och ATTANS vilka köttiga skoskav jag har på hälarna. Inte skönt alls!
Dagen efter var det slappedag hemma hos Martina och Björn. Spelade nintendo och åt skräpmat och drack Coca cola.. som vabligt efter en fest är det det godaste man kan tänka sej. Men de är väl också ända gången.
Vi körde väl hem vid 4 tiden för då hade Pepsi varit hemma jätte länge själv.


                                                   
   Gänget!                                          Jag                              Anders   &    Kikki




Sen var det måndag igår och av någon anledning så hade jag totalmissat att jag skulle jobba natten. Så kl 19 fick jag reda på det.  Jag börjar 20.30 så det va bara att hoppa in i duschen och bege sej till jobbet!

Suprise Suprise! ... Jag som hade varit så flitig hela dagen.. Jag och mamma gick en jätte runda med alla hundarna, Diva, Myran, Siri och Gnistan. Sen efter det stack jag till stallet och träffade Erica så va vi ute och red i en timme typ. Så man va sådär härligt trött på kvällen.. och då va det dags att jobba! =) Ja sånt e livet.. men de va en ganska lugn natt så det va ingen fara.





Sitter och funderar på att köra till Nova och köpa ett par stövlar men saken är den att jag inte hittar dom på hemsidan. Anders jobbarkompis flickvän hade ett par SKIT snygga stövlar på sej på festen från Scorett som jag bara måste ha! =) Får nog ringa och fråga henne... har kanske bara dom i Malmö!?!? Ingen aning!

Jaha nä...om man skulle palla sej ner till affären och köpa lite mat. E svin trött och det är inget kul väder heller för den delen. Och jag som ska rida vid 5 tiden. Känner inte för det just nu ska jag säga!

Nä jag tar tag i mathandlandet och sticker!
Hejs .....

Snyggare kan ingen vara!

Mmmm... He´s MY man! =)
Så JÄVLA HET kille!


image20
Vincent Pontare!

Land och rike runt!

Satt precis och kollade på foto från sommaren - Blugarien, Danmark, Midsommar och när vi va i Båstad i stugan!
SHIT va jag längtar tillbaka... sommaren va verkligen helt underbar trots de lite tråkiga vädret.
Bulgarien va HELT sjukt underbart vill bara dit igen. Sola bada och bara ha de mysigt! Ni va underbara att resa med Anders, Min Molla och Jeppe! =)
Men nu ska vi snart åka skidor.. bara 17 veckor kvar nu.. har redan börjat räkna ner! Ska bli svin kul! Och då ska ju Björne och Martinis oxå med.

Usch jag känner mig krasslig igen hoppas jag inte blir sjuk bara. Har köpt lite vitaminer nu så man kan bli lite uppigad! Vi ska ju på fest på Lördag! =)
Jag skulle ju försöka köpa present idag men asså jag säger bara SHIT va de e svårt att köpa till en kille... man har ju ingen aning om vad man ska köpa. Först va jag på Nova och gick tre runder. Sen Stack jag till Center Synd och hoppades på bättre lycka där. Men IKKE. Så sen gav jag upp! Anders får minsan köpa något själv. =)
Till en tjej finns de tusen saker jag vet miljoner grejor av allt de där jag skulle kunna tänka mig men de finns ju inget till killar.. dessutom så har dom ju redan allt dom vill ha förutom dyra bilar m.m... men tyvärr är jag inte rik! =)

Jaja de löser väl sej.. får väl se om grabbsen är bättre på att leta än mig! =)
Jag hittade i alla fall saker till mig själv som inte va meningen men ja så e de.. man kan ju inte gå ifrån ett köpcentra med tomma händer!??? Eller? Inte jag i alla fall.. =)

Nu ska jag lägga mig i soffan en stud sen kommer mammsen och hämtar mig om en timme. Vi ska på föreläsning på sjukhuset.

Hej Hopp!

Glassigt

Sov länge idag med till 12.
Usch man börjar få de till en ful ovana nu. Först ledig i 1 vecka jobba en natt och nu är jag ledig i 1½ vecka igen. Ja så är mitt schema GLASSIGT!  =) Men jag ska iofs på utbildning i morgon i Eslöv men de är lugna puckar.. Träffade min klassförståndare sist. Gick gymnasiet där för några år sen jhu.. =)

I alla fall de e bra med lite ledigt.  Jag har kommit igång med ridningen riktigt bra nu. Känns skönt. Kobbi tycker de är så kul! =)
Red en liten runda idag och då kom en bonde i en blå traktor och skällde ut mig för att jag inte fick rida där jag red. Så sur... men hur skulle jag veta de!?
Han körde så jäkla nära att Kobbi blev hel hispig så där gällde de att hålla i sej. Fattar liksom inte vad han tänkter med. Klart en häst blir rädd för en stor brumande traktor som kommer i full fart mot en... Ja i alla fall min!

Körde till Anders jobb sen för vi skulle in till malmö och köpa hatt till festen på Lördag. Eller ja jag skulle köpa hatt. Anders har redan. Björn hängde oxå med och han hittade en SKIT COOL hatt! Lite avis på honom men min e fin den med... kommer passa till kläderna i alla fall! =)

Har precis sett idol undrar hur de kommer att gå! I morgon börjar den riktiga utagningen. hihi de e kul!

Nu ska jag måla naglarna på andra handen och försöka leta fram lite pennor och block till i morgon. Man e ju inte van vid att sitta vid skolbänken precis. Men de e rätt kul när de är något man tycker om och man slipper läxor =)

SEE YOU!

Eldorados kattsand är PISS!

Precis kommit hem!
Va hos Anders mamma och åt middag i kväll.
Så fick jag födelsedagspresenter =) Ett våffeljärn, En äggklocka och presentkort på MQ.
Precis vad jag ville ha. Ibland har man tur! =)


Jobbade natten till idag. Lungt på jobbet .. skönt! Alla sussade gott! =)
Gick upp vid 12 åt frukust sen stack jag till stallet och red en liten sväng. Tölten börjar bli riktigt bra nu. Tränar som tusan. Och vilken trav han låg inne med idag min påg. Jag blir stolt!

Säger bara FY F....N vad Pepsi är flottig i pälsen så jag säger bara en sak den som vill ha en flottig katt kan köpa Eldorados kattsand... fy fy fy så äckligt. Ska köpa ny i morgon!

Så då fick man med både possitiva och negativa saker precis som de ska va! Eller!?

=)

Natti Natt!

Mammas älskling! =)

image19

Visst e han fin min store påg!? =)

Helgen väntar!

Sovit bort denna FINA dagen! Sol och bara så härligt väder, att man vill  ut och hitta på en massa saker. Men jag jobbade i natt så jag va tvungen att sova. Va i alla fall ute en liten sväng med My och Siri i morse.
Har legat och drömt en massa och så vaknade jag och kom på att min lilla Kobb gått med täcke hela dagen han måste varit jätte varm. Men jag orkade inte köra ut dit och ta av honom de. Va så trött.

Hoppas de blir lika fint väder i morgon! Då ska jag ut och rida en sväng se om man pallar hela smörgåsrundan då.
Sen på kvällen ska vi hem till Bagarn & Ellie och se om det har blivit fint i deras lägenhet! =)

Sen är det jobb på Lördag natt...

Men så på Söndag ska jag nog sticka till Lund och träna lite agility om vädret tillåter. =) Vi får´la se!

Nu ska jag laga lite mat är hungrig!

Seee you!

Jobba i natt!

Efter två veckor ledigt är det ags att jobba lite igen! =) Ja jag har inte haft semster utan så är mitt schema... riktigt skönt att jobba natt man har så mycket tid över för annat skoj.
Till och med hunnit sätta igång Kobbi igen. Red igår och i förregår tränat på tölten nere på Siporex området. Det är mycket lättare att träna där när man hör stegen i asfalten. Och Kobbi blir så trött så... helt genomsvettig efter 20 minuter, men igår pinnade han på i riktigt bra tempo så jag hoppas att han snart ska kunna tölta riktigt fint. =)
Och så pratade jag ju med Pontus en liten Shettis som också kommit till stallet och han är SÅ söt så man bara kan vara när man heter Pontus och är Shettis. =) En så liten häst ska jag ha till mina barn sen någon gång när de nu blir ... hihi..

Igår va Johan & Kikki här.
My & Siri fick massage av Kikki och de gillade dom såg de ut som. Så jag får väl anlita massör till hundarna också... Ja hade man bara varit rik så! =)

Hoppas jag kommer kunna hålla mig vaken i natt... just nu känns de kämpigt.. Va på föreläsning i morse på Grand Hotell. Handlade om demens sjuka hur man kan göra deras livskvalite bättre. Låter kanske inte så kul men de va jätte intressant med massa bra tips och ideér. Alltid bra att få med sig!
Ja i alla fall så jag gick upp vid 7 tiden och jag har knappt sovit alls i natt för datorn stod på i sovrummet för Anders klydda med nån nerladdning och Siri kunde inte bestämma sig om hon skulle sova i sängen eller på golvet och eftersom hon inte själv kan hoppa upp i sängen så väcker hon mig varje gång hon ska upp. Har verkligen inte sovit alls bra.
Skulle försöka sova nu somnade två och vaknade halv 4 för att katten ville in. ... Ja så de får väl gå som det går i natt!.... Hoppas de blir lungt i alla fall så man kan vila sej lite.

Nu ska jag gå och packa min jobb väska och dricka lite kaffe!

HejHej!

Håller IKKE med!

4:a på hundutställningen idag.
För mjuk päls och kunde varit bättre kroppsmässigt. Mer bastant.

mmm....
Tycker dock inte jag!
och för mjuk päls?  Kan man ha det?
Är det possitivt eller negativt! =)
Don´t care för löjligare kommentarer får man ju leta länge efter.

(På tal om hundutställningar måste jag rätta till en sak jag skrev igår. Det är inte tre CK man ska få för att blir "fin" hund utan tre Cert. Skrev en aning fel där. Nu tillrättat! =P  )

Nu ska My, Siri och jag köra hem till Husse och Pepsi. Han har varit inne hela dagen och nu vill han nog ut och träffa grannkatten. =) Ja  och Husse har väl varit ute hela dagen på sina små äventyr får väl höra va de va för några när vi kommer hem! =)

Här kommer en bild från utställningen idag:

Jag och Siri i ringen

image18

SVERIGE - Danmark

Fotboll i kväll! Halvlek nu och än så länge 0-0!

I Morgon är det hundutställning i HBG Sofiero!
Siri är nybadad och fin nu. =)
De va  utställning idag med men eftersom jag varit sjuk ville jag hinna äta pencilinen lite till så jag blev lite piggare aå därför blev det inget idag tyvärr... Men de va riktigt störigt för uppfödaren ringde innan och sa att domaren tydligen gillade små Havanaiser som min lilla Siri så hon trodde att vi hade haft chansen på ett CK. Säger bara ATTANS!

3 CK sen är hunden Champion = Fin för er som inte vet! =)

Jag hoppas på de bästa i morgon! Håll tummarna för oss där ute! =)

Nu ska jag kolla fotboll igen!

Hejs!



Här har jag precis kommit ur badkaret.




Nu har matte fönat mig och då blev jag såhär fin! =)

Sick and Tired!

Jaha då va man sjuk IGEN!

Låg och tittade på idol i går kväll kännde hur febern började komma.. Gick och la mig och i morse när jag vaknade hade jag feber och fruktansvärt ont i hela kroppen och på halsen. I Körtlarna.
På min födelsedag och allt!

Ringde mamma och hon kom och hämtade mig åkte in till läkaren. Och jag har antagligen körtelfeber... =( Så Trist!

Jag som skulle göra så mycket nu till helgen.. har tagit semster och allt! Hundutställning i HBG och idag skulle Sandra följt med mig till stallet och rida. Men men så kul blev de med de. =(

Mamma, Pappa, Cissi & Simon va här en stund nu i kväll i alla fall och drack lite kaffe och åt tårta.
Så lite mys blev de i alla fall på födelsedagen! =)

Nu ska jag gå och lägga mig igen.. känner att febern börjar stiga igen.... usch... ännu en jobbig natt..

So long!

En dag, till för mina favoriter! =)

Sov till 12 idag! Skönt!

Eftersom de va så fint väder passade jag på att släppa ut Pepsi för första gången idag! USCH jag va så rädd att han inte skulle komma hem igen. Men Pepsi va glad han lekte med grankatten och sprang här ute på upptäcksfärd sen kom han hem och då fick han förstås favoriten tonfisk. Så nu tror han att han ska få det varje gång han kommer innanför dörren. Söte Pepsi!

Ja när väl Pepsi va hemma igen stack jag in till jobbet en runda och hämtade lite papper och lämnade lite papper också! =)
Myran och Siri var med mig för vi skulle sen ut till klostergården till brukshundsklubben där vi tränade lite agility.
Siri älskade de medans Myran först va väldigt resarverad men efter en halvtimme hoppade hon också några hinder. Men sen kom hon på att det var mycket roligare att sitta uppe på "gångbrädan" och tittade ut över klostergården där hade man ju super utsikt. så ja dä satt hon medans jag och Siri sprang runt och hoppade hinder gick slalom och allt man kan göra där. =) Riktigt kul!

Nu är alla trötta här hemma jag med men nu måste jag ut och fixa lite mat tror jag!
Hungrig efter dagens utflykt!

See you!

image12

Siri hoppar höööögt! =)


Myran hittade sin favoritplats! =)



Pepsi får syn på grannens katt! =) Fast de va ju en flicka så då gick de bra! =)

Måste måste men vågar ej!

Lördag idag. Kännde mig ganska bra till för någon timme sedan, förkylningen har kommit tillbaka jag hostar och har ont över allt! =( Måste till doktorn och kolla men jag vågar inte.... tänk om... Hjälp är rädd!!!

I alla fall trotsade jag min förkylning och allt annat igår. Vi hade bestämt sedan en vecka tillbaka att sticka till Salgt Jag Malin Martina Sandra & Carro. Vi käka middag och hade förfest hos Malin skit roligt hade vi. Tog tåget in till Salgt och dansade gärnet till kl tre sen va de skoskav och trötta ben som sa stopp och vi åkte hem och la oss i våra sängar. Riktigt skönt.

Idag vaknade jag vid 12 tiden duschade och fräscha till mig lite efter gårdagen. Stack hem till Mamma & Pappa hämtade Therese körde till Center Syd och träffade Jeppe och Malin där. Shoppade ett par jeans för 179:- som va jätte fina och ett linne. Anders köpte tre par jeans som han kommer bli jätte fin i. Dock inte för 179:-  =)
Sen hem till ma & pa igen åt middag och tårta eftersom mamma fyllt år i veckan sen stack vi hem och så kom Malin & Jeppe hit och så såg vi Hannibal Rising. Läskig film. USCH.. och nu ska jag försöka sova!

Ska upp tidigt i morgon in till Malmö med mamis. Köpa smink och sen IKEA som gäller!

Nu väntar My och Siri på mej dom vill sova! Ja med för den delen! Go natt!

image11
RSS 2.0