Äpplen finns i mängder!

Jobbet idag va pest och pina ville bara hem! =( Tur va så slutade jag redan 12.30 .... SKÖÖNT!

Körde och tittade på stallplats i Saxtorp och den tog jag. Så nu ska Kobbi flytta till Saxtorp i September och bli (nästan) granne med Kikki och Johan! =) Synd att det inte va vi som hade köpt de huset nu .... =) Jaja det är inte så låångt och sen har ju Kikki lovat mig att mocka ibalnd oxå... ;) HAHAHA!

Tänk det löste sej till slut... =) Och det bästa va att sedan ringde Titti och då körde jag och hälsade på henne där hon har sina hästar vilket inte va så långt ifrån där jag har mina.. så då kan vi till och med rida TILLSAMMANS! Åhh va skööönt... jag hoppas bara att Kobbi ska trivas för hagarna va tyvärr små och bara sandhagar.. men men...... man kan inte få allt!

Nyss när jag skulle sätta mig här kom jag på att vi faktist har MASSVIS med äppleträd i våran trädgård.
Så det får bli äppelpaj till efterrätt på kräftskivan. =)
Och sen ska jag ut i morgon och plocka upp en hel massa och lägga i en säck som jag sen ska ha till Kobbi under vintern. =) Tur jag såg dom där äpplena för då kan dom ju komma till användning oxå.

Jag är UBER hungrig har faktiska bara druckit en diet drink idag... Orkade inte äta på jobbet.. mådde skit och när jag kom hem hade jag viktigare saker för mig! =)

Får väl laga till något nu.. Anders kommer om 40 min... Köttbullar och potatismos va lääängesedan och lätt att göra! =)
Japp de får de bli............... =)



Kommentarer
malin

Mmm, låter gott med äpplepaj. Gud vad jag längtar tills på lördag nu!!=)

2008-08-13 @ 17:06:50
URL: http://witte.blogg.se/
Kikki

Jo för jag har ju lovat att hjälpa dig att mocka, Oj vad jag längtar! Men visst kan jag hjälpa till någon gång men först får du lära mig att inte vara så rädd för hästar :)

2008-08-13 @ 20:06:19
URL: http://theotilda.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0