Hinner inte med!

Hej hej hallå....

Jag hinner inte med att berätta allt som händer. Har fortfarande inte ens uppdaterat om Matildas dop förra helgen men jag ska försöka göra det i morgon.

Idag har jag varit duktig! Först i fm kom Cissi och passade Tilda så jag kunde sticka ut och rida en sväng på Gjola. Tack syster för hjälpen!
Det va så mysigt att få rida lite själv på en av mina underbara hästar. Tycker så synd om henne nu när kobbepojken är på sjukhuset att hon får stå själv. Men hon blev jätte glad idag när vi va ute på en tur.
( Kobbi är som sagt fortfarande i hbg på djursjukhuset. Han mår bättre och har inte ont men tarmen har fortf inte lagt sej rätt så dom har inte kunnat börja behandla honom med loppfrön än. Så därför är han fortf kvar! Hoppas det snart fixar sej så han får komma hem igen.)

Efter min ridtur körde jag hem och gjorde en tonfisksallad till middag. Sedan körde jag och Lena in till Sjöbo för att sola. Det va så himla skönt. När jag kom hem hade lilla älskade tildis varit ledsen och haft ont i magen. ;( Men det värsta hade då gått över.
Så jag kunde som jag planerat gå och träna på crosstrainern i 15 min.
Skönt efteråt men attans va jobbigt! ;)

Alla sover som grisar här hemma, får väl gå och lägga mig jag med. Måste bara äta lite tabletter mot min halsbränna först! Sjukt jobbigt måste nog ringa dr och få utskriver medicin mot magkatarr igen. :(

Vi hörs i morgon igen så ska jag uppdatera om lite roliga nyheter! ;)

Natti natt



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0