Matilda busunge!

I veckan va jag och köpts ersättning till Matilda. Jag ammar fortfarande men vissa kvällar har det varit som hon inte blivit ordentligt mätt och då blivit jätte gnällig. Plus att det kan vara bra att ha hemma om man skulle behöva någon gång, om tex jag inte är hemma och hon blir akut hungrig.

I alla fall så tänkte jag idag att jag skulle pröva ge henne i kväll då jag fått sår på båda brösten igen och det gör svin ont. Gjorde välling till henne under tiden satt hon hos Chrille va lite små gnällig för hon va hungrig. Satte mig och skulle mata henne...... Tror ni hon drack de??
Nähä... Skit sur och förbanad blev hon så efter någon minut gav jag upp och fram med tutten. Då blev hon nöjd och glad igen!

Så jaha????!!!! Vad gör man nu då??
Någon som har något tips?



Kommentarer
tina

Ge det lite tid. Vi har en kamp varje dag med att få olivia att ta flaskan. Men det går bättre och bättre. Men hon skriker i och för sig när hon får bröstet också. Hon gillar tydligen ingen mat alls.

2011-11-09 @ 22:11:31
URL: http://tiro.blogg.se/
Kikki

Man kan testa byta flaska eller så det blir en annan napp på flaskan det hjälpte oss då tog Lukas flaskan ibland:)

Ger du ersättning eller välling? Ibland tyckte Lukas bättre om ersättningen när den var riktigt varm ibland skulle den bara vara ljummen! Tutten var alltid bäst :)

Välling har han från första stund älskat!!

2011-11-09 @ 22:18:03
Annika Berg

Det var säkert smaken, för hon tar ju flaskan utan problem när där är bröstmjölk i den. Eller så kanske Chrille ska mata, för dig förknippar hon med boppe:) Om inte gör ersättningen och ge henne lite på en tsk, några ggn dagligen. Så att hon vänjer sig vid smaken. Kramen Mammi

2011-11-10 @ 17:27:47
Jessica

Min flrsta tanke var att du skulle låtit Chrille mata för dig förknippar hon med bröst. Tror du helst inte ens ska vara i rummet. Prova det

2011-11-10 @ 18:42:53
tina

Ser att dem tipsar om att chrille ska ge det. Så har vi testar också. Både m.m är jag är i rummet, inte är i rummet eller i te hemm överhuvudtaget. Hon vägrar. Så det skulle JAG behöva tips om. Men om hom tar flaskan när där är bröstmjölk så har det ju inte med fladkan att göra. Då ska hon nog bara vänja sig vid smaken.

2011-11-10 @ 21:39:49
URL: http://tiro.blogg.se/
Kikki

Skulle hon vägra ersättning, man kan ju inte tvinga dem direkt får du frysa in bröstmjölken eftersom hon tar flaskan annars :)

2011-11-10 @ 22:21:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0