Trött & sliten!

Idag har jag varit hos tandläkaren, inte varit där på två år. Så nu gällde det att passa på. Jag hade ju 600kr i bidrag i och med jag inte varit där på två år. Så det jag behövde betala för besöket var 5 kronor. Toppenbilligt! :)

Under tiden jag va hos tandläkaren passade Petra Matilda här hemma. Det va snällt så slapp jag ha henne med där.
Petra körde hem vid 19.30 tiden så vi har haft en heldag tillsammans. Hon är så snäll och go och det känns så bra man kan snacka med henne om så mycket! Tusen TACK för idag gumman! ♥

Chrille är och jobbar och har fortfarande inte kommit hem. Skulle gissa att han är hemma vid 20.30. Ja det är tufft att vara mamma ibland när pappa jobbar så länge men som tur är har jag en underbar familj och Chrilles familj som hjälper till när det behövs.

Har varit väldigt trött och lite nedstämd denna veckan, och varje gång påverkar det min amning så mjölken sinar och det gör att Matilda blir lite gnällig vilket gör att det blir ännu mer jobbigt och jag blir mer ledsen. Ja det går upp och ner här i livet men jag kämpar på. Tur jag har mina hästar så jag kan få lite egentid på helgerna.
Blir bara så trött och irriterad då jag varken hinner orkar eller har lust med matlagning vilket gör att jag äter en massa skit i stället. Usch ja allt blir bara pannkaka....

Nu ger jag upp och går och lägger mej är så fruktansvärt trött!

Go natt!

Bild på faster Petra & Matilda!








Kommentarer
Petra

Tack själv :D

Känner likadant som du, med dig kan jag prata om ja i princip allt.. Det känns så himla härligt, och har alltid lika kul när vi ses :)

Tack för idag, så tar vi mer en annan dag <3

2011-09-15 @ 20:49:58
URL: http://peetera.blogg.se/
Annika Berg

Du vet att vi finns och att vi hjälper dig när helst du vill. Du gör inte pannkaka av allt, du gör det bästa av dom förutsättningarna du har. Nervärdera dig inte, du är en helt underbar person, som sköter din lilla tjej 24 timmar om dygnet. Vi får hitta på en lösning med maten, kanske du och jag ska göra matlistor tillsammans? Petra är en härlig tjej och skönt att ni har varandra. Kramis Mammi

2011-09-16 @ 08:06:43
Jessica

Du får sänka på kraven lite Catrin. Gör det du orkar och mår bra av. Det är en sån kort stund av ens liv så att där är lite damm i hörnorna och att det blir mycket skräpmat är inte hela världen. Du har hela livet på dig sen att städa och motionera :) .

Kram

2011-09-18 @ 19:44:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0